Veelgestelde vragen over spagyriek

We beantwoorden graag al je vragen over spagyriek:

Wat is spagyriek?

Spagyriek is de techniek waarmee de actieve bestanddelen uit de plant gehaald worden. Waarom deze techniek toegepast wordt en hoe spagyrische geneeskunde werkt, lees je hier.

 Is het bewezen dat spagyriek werkt?

Herboplanet Italië streeft naar de hoogste kwaliteit. Alle remedies worden getest in Universitaire ziekenhuizen voorze op de markt worden gebracht.

 Zijn alle producten van Herboplanet spagyriek?

Neen, alleen de maceraten (MSA) en tincturen (TSA) zijn spagyriek. Alle tabletten en vloeibare remedies zonder alcohol zijn geen spagyriek. Deze producten voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen, maar doordat hier de specifieke spagyrieke productieprocedure en de gedynamiseerde alcohol niet werd gebruikt, zijn deze remedies geen spagyriek.

 Hoeveel moet ik innemen?

Op de verpakking van de producten staat altijd de maximale dosis vermeld. Dit betekent niet dat je zo veel moet innemen. Wij adviseren meestal om met een lagere dosis te starten. Indien nodig kan de dosis later worden verhoogd. Het is altijd nuttig advies te vragen aan een professioneel.

Mag iedereen de producten innemen?

De producten zijn veilig voor mens en dier. Voor kinderen en kleine dieren moet men de dosis natuurlijk verlagen. Ook hier is het raadzaam advies te vragen aan een professioneel.

Mag je spagyriek combineren?

Spagyriek mag gecombineerd worden met klassieke geneesmiddelen, homeopathie, fytotherapie, ...

 

Heb je een andere vraag over spagyriek? Aarzel niet om onze te contacteren