Blog

Hier vind je een schat aan informatieve en inspirerende artikelen die je begeleiden op je reis naar gezondheid, welzijn en balans. Onze blogartikelen bieden diepgaande inzichten in holistische benaderingen van geneeskunde, praktische tips voor zelfzorg, en verhalen die je inspireren om een bewuste en vervulde levensstijl te omarmen. Of je nu nieuw bent in de wereld van holistische geneeskunde of al een ervaren beoefenaar bent, onze blog is er om je te informeren en te inspireren. Neem de tijd om door onze verschillende artikelen te bladeren en ontdek nieuwe manieren om te gedijen op alle niveaus van je zijn.

Lees meer

22 September 2023

DE 12 HOOFDMERIDIANEN IN DE TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE
De 12 hoofdmeridianen in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) zijn energiebanen of -kanalen waardoor Qi (energie) in het lichaam stroomt. Deze meridianen zijn onderling verbonden en spelen een belangrijke rol bij het reguleren van verschillende fysiologische en psychologische functies. Elke...

Blog

Bekijk meer berichten

Advies op maat

We helpen je graag verder in samenspraak met je behandelende arts of therapeut. We kunnen naast onze eigen ervaring ook terugvallen op de ervaringen van heel wat artsen en therapeuten die al geruime tijd ervaring hebben opgebouwd met natuurlijke remedies.

Back to top