Levering

Herboplanet Belgium doet er alles aan om zo snel mogelijk te leveren. (+/- 2 werkdagen)

Wij verwerken uw bestelling afhankelijk van de beschikbare voorraden.

In geval van doorbestelling, dient rekening te worden gehouden met een levertermijn die aangegeven wordt door de fabrikant/hoofdleverancier. Indien de levertijd voorzien is een geruime tijd na de besteldatum wordt de klant hiervan per email op de hoogte gebracht.

Herboplanet Belgium is niet verantwoordelijk voor  niet leverbare bestellingen veroorzaakt door het feit dat  het product vanuit de leverancier/distributeur niet leverbaar is of uit de handel werd genomen. In het geval dat een door u besteld product (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar zou zijn, verplichten wij ons ertoe u binnen tien dagen na het doorgeven van de bestelling hiervan per email op de hoogte te brengen en aan te geven binnen hoeveel tijd het product eventueel terug beschikbaar is of indien het product definitief uit de handel genomen is, stelt Herboplanet Belgium u het meest gelijkaardige prijs/kwaliteit product voor.

 

Herboplanet Belgium levert de goederen via Bpost en GLS. Voor bestellingen die niet geleverd wordt binnen de aangegeven tijd, wordt een dossier geopend en een onderzoek ingesteld wat meerdere dagen in beslag kan nemen. Gedurende deze periode kan niet overgegaan worden tot terugbetaling of een andere verzending.

Het risico van verlies of beschadiging van de goederen gaat over op de consument van zodra hij of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is, de goederen fysiek in het bezit heeft gekregen.