Spagyriek ervaringen

Heb je zelf een ervaring met Spagyriek en/of onze producten?

We horen het graag. Stuur een mailtje met jouw ervaring.
We plaatsen deze graag op de website. Het kan andere mensen helpen om spagyriek te ontdekken.

Sedert enkele maanden ben ik in contact gekomen met Herboplanet en hun producten. 

En, wauw, wat een ontdekking! Flabbergasted… Lees meer.

Heidi Louagie

Dankzij de combinatie van Ribes Nigrum, Immunosol en Pulmosol kan ik terug sporten zonder puffers ! Reeds na een tiental dagen voelde ik het verschil!
Gelukkig heb ik de producten van Herboplanet leren kennen!

Annemie
ervaring met spagyriek van Herboplanet

Wanneer ik Herboplanet leerde kenden, werkte ik fulltime in de apotheek.

Als apotheker was ik er altijd van overtuigd dat klassieke geneeskunde en phytotherapie hand in hand zouden moeten gaan. Gedurende de jaren heb ik dan ook allerlei bijscholingen in alternatieve geneeskunde gevolgd.

In de apotheek werkte ik met veel verschillende merken van phytotherapie en homeopathie.

Toen iemand mij Herboplanet voorstelde, ben ik heel voorzichtig gestart met Defensol. Wanneer ik mensen in de apotheek kreeg die last hadden van infecties zoals verkoudheden en griepachtige toestanden, vroeg ik hen of ze bereid waren de Defensol eens uit te proberen en terug te komen met hun feedback.

Ik adviseerde ze telkens om 20 druppels om de twee uur in te nemen en dat gedurende drie dagen. Na enkele dagen kwam mijn eerste patiënt al langs en overtuigde mij ervan hoe snel het had gewerkt. De feedback was zo overweldigend dat ik het met steeds meer overtuiging ging adviseren. Door het enthousiasme van de patiënten was ik overtuigd om ook met andere referenties van Herboplanet aan de slag te gaan. Het leidde tot talloze tevreden patiënten...

Kris Baes - Zaakvoerder Herboplanet

Heb niet eerder zulke mooie Spagyrics gevonden, die niet alleen secuur en met aandacht zijn bereid maar ook juist nu in deze tijd veel ondersteuning kunnen bieden bij het opschonen van het lichaam en het ondersteunen van het immuunsysteem.

Rens

Ik kocht het product met de intentie een leverreiniging te doen, naar jaarlijkse gewoonte. Ik heb reeds anderhalf jaar last van tongbrand en wat ik ook probeerde, het had allemaal geen effect. Ik weet niet welk deel van het product het doet, maar het heeft ook daarop effect! Wat een opluchting. Super, super, super!

Kaat

Tonixol werkt zeer goed tegen uitputting. Dat heb ikzelf ondervonden. Ik ben nochtans 75 jaar. Zeker de moeite om het te proberen.

Ivonne